dimarts, 7 de febrer del 2012

FEBRER : 28è MES DE LA PAU A CAN BUTJOSA

La Caro i la Mercè ens han enviat el programa  del 28è Mes de la Pau 2012 que es celebra a la Biblioteca Infantil i Juvenil de Can Butjosa a Parets del Vallès.
Les activitats van començar el dia 30 de Gener coincidint amb el Dia Internacional de la Pau i la Noviolència i se'n faran durant tot el mes de Febrer.
Dues exposicions :  " Els objectius del Mil·lenni" a càrrec de Mans Unides, sobre els objectius de Desenvolupament subscrits pels 189 membres de les Nacions Unides en la Cimera del Mil·lenni celebrada a Nova York el Setembre de l'any 2000 amb el propòsit d'assolir-los abans del 2015. " Exposició sobre Gandhi", precisament es convoca la jornada  del 30 de Gener com a Dia Internacional per la Pau i la Noviolència  per commemorar l’aniversari de la mort del Mahatma Gandhi i recordar la seva tasca en favor de la noviolència i la pau. Escoles i centres educatius d’arreu del món se sumen a la jornada organitzant tot tipus d’activitats per difondre els valors defensats pel pacifista indi.
Cada divendres, a l' Hora del conte Especial, a la 6 de la tarda, els protagonistes  dels contes seran pacífics.
Si cliqueu el programa s'ampliarà i el podreu seguir fil per randa.

1 comentari: