dijous, 2 de febrer del 2012

QUÈ VOL DIR SER MESTRE AVUI? EL COMPROMÍS ÈTIC DEL PROFESSORAT.

"Debats per reflexionar i posar en valor la feina d'educar".
Parlem dels mestres, que malgrat les situacions conjunturals, destaquen per la seva qualitat humana, saviesa i implicació personal en la tasca de formació integral de l'alumnat.

S'escau que coincideixen en el temps la sèrie MESTRES, a TV3 i un cicle de debats sobre la tasca docent, el compromís ètic del professorat, el com i el perquè del ser mestre, l'avaluació, els reptes educatius, les relacions amb la família...Deu debats en deu llocs diferents del país, cada dimecres l'endemà de l'emissió del capítol de MESTRES. La sèrie i els debats es complementen. La veu dels alumnes i la visió de la seva pròpia realitat es reflecteixen en la sèrie.
Coordinats per la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya, la Fundació Jaume Bofill i l'equip del programa de TV3, hi col·laboren diferents entitats educatives.
Volen mobilitzar els mestres entorn dels valors de la seva identitat professional i involucrar tots els agents que intervenen en la tasca educativa, tot continuant les reflexions plantejades en el document El compromís ètic del professorat, elaborat durant el darrer any per la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica.

Es poden seguir i participar en els debats en directe via internet, des del bloc http://sermestreavui.cat/directe/, i a través de les xarxes socials, cada dimecres de 6 a 8 del vespre, l'endemà de l'emissió del capítol  de MESTRES.

Més informació:

Llibret i programa : El compromís ètic del professorat.

Bloc : www.sermestreavui.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada