dilluns, 13 de febrer del 2012

REVISTES INFANTILS I JUVENILS : CINQUANTA ANYS DE CAVALL FORT



Un bon lector es pot caracteritzar per tres evidències: sap llegir, pot aprendre llegint i ho fa de gust. És difícil que es donin les dues primeres sense la tercera: llegir per gust. Que als infants i als joves els agradi llegir depèn de molts factors, és clar; però un, el principal, és que tinguin a l’abast textos de qualitat i que els interessin. Una bona manera d’introduir-los al món dels llibres és a través de la biblioteca.
El nostre fons és força variat: àlbums il·lustrats per als més petits, novel·les, còmics, revistes infantils, llibres de coneixements…tot per estimular el gust per la lectura i la curiositat dels nostres alumnes.
Les revistes infantils i juvenils són publicacions periòdiques amb gran tradició al nostre país i actualment existeix un ampli ventall de revistes infantils i juvenils en català, adreçades a infants i joves.
Les revistes són un bon recurs per a potenciar la lectura i esdevenen una eina important per fer conèixer als lectors diferents tipus de textos d’una manera lúdica. Davant l’auge de les noves tecnologies, les revistes infantils ofereixen entreteniment i cultura a parts iguals. I a la nostra escola en rebem unes quantes cada mes.
Per això us animem a donar un cop d’ull a la secció de revistes de la biblioteca. Hi trobareu la Cucafera, el Tatano, el Reporter DOC, la revista dels Súpers i el Cavall Fort.
Ah! i un racó especial “Cavall Fort 50 anys”, per saber més d’aquesta revista.


                                                  Autora: Vicky Diaz-Santos




Vegeu també: El cinquantè aniversari de Cavall Fort al Diari de l'Escola de Vilaweb 
                     El número dels 50 anys (a la biblioteca ja el tenim)
                         El quiosc d'aquest bloc a la columna d'enllaços.
                       


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada