dissabte, 17 de desembre del 2011

" INTERNET AMB ULLS DE JOVE" , UNA GUIA MOLT RECOMANABLE.


Amb el 9 Nou d'aquest divendres hi trobareu un quadernet molt interessant : " INTERNET AMB ULLS DE JOVE". En la col·lecció EL CÒMIC de la premsa comarcal , edició especial, és editat per la Fundació Catalana de Premsa Comarcal amb textos d'Oriol Lladó i Natàlia Touzón i il·lustrat per Franchu.
Dirigit als joves, és molt apte per a tothom que s'interessa per Internet i com diu la presentació, "aquesta guia està pensada com una invitació a descobrir que la xarxa és, a més un lloc fantàstic on passar l'estona amb els amics, un bon instrument per a l'institut i , també, una garantia pera la teva futura vida professional". 
Amb un llengua clara i directa, combinat amb les tires còmiques de Frenchu, ens aconsellen com navegar per internet amb seguretat i ens descobreixen les possiblitats de la xarxa a l'hora de relacionar-nos, d'informar-nos i de treballar cooperativament. Una guia pràctica per als més joves de casa que ja senten curiositat i ganes d'entrar per aquesta finestra que els obre al món, i també per als grans de casa, els pares i les mares, els avis i les àvies que tampoc en sabem tant.

Llegiu-la i després comenteu-la en família. És una bona guia de consulta i de capçalera.

Des d'ara trobareu l'enllaç del web de Premsa Comarcal  a El quiosc d'aquest bloc.


2 comentaris: