diumenge, 3 d’abril del 2011

DIA INTERNACIONAL DEL LLIBRE INFANTIL I JUVENIL


Cada any, el 2 d'Abril i coincidint amb la data de naixement de Hans Christian Andersen, es celebra el Dia Internacional del Llibre Infantil i Juvenil.
Us recomano que cliqueu el cartell de presentació d'aquest dia tan assenyalat. Estònia és el país que enguany ha elaborat el cartell. Amb una il·lustració de Jüri Mildeberg i l'article de l'escriptora Aino Pervik amb el títol " El llibre recorda", enguany una ressenya del llibre Primavera de l'escriptor estonià, Oskar Luts (1887-1953) i que es publicà el 1912.
L'autora de l'article s'adreça als infants de tot el món i per això us en recomano la lectura. Fa un repàs a diferents autors que amb els seus llibres ens han retratat la seva època, el seu temps i el seu país. Recorda Charles Dickens, Mark Twain...per citar-ne algun i els seus Oliver Twist o Tom Sawyer o Huckleberry Finn. Personatges de la literatura universal i uns ambients magnificament descrits. Obres universals i autors universals. Llibres coneguts i vius. Memòria d'un temps. I aquests són llibres que els grans els vam llegir quan érem infants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada