La nostra biblioteca


La nostra Biblioteca es fa gràcies a  la Comissió de Biblioteca formada conjuntament per mestres, mares i pares i que n'és l'encarregada de la posada a punt.
Els protagonistes indiscutibles són tots els nens i totes les nenes de l’escola que són lectors entusiastes i
les mestres i els mestres que els acompanyen a descobrir el món fabulós dels llibres.
La Mercè i la Caro que amb les seves claus invisibles i veus ben modulades obren nous camins i viaranys d’imaginació en el cor dels nostres infants.
I, de tant en tant, una fada molt particular deixa caure el seu polsim màgic per acabar-ho d’ amanir.

La nostra biblioteca ePèrgam

Fa uns quatre anys que participem en el projecte de Biblioteques escolars “Puntedu”. No tenim concedida la dotació ni de personal ni d’equipament ni econòmica, però, malgrat això l’equip docent i la Comissió de Biblioteca treballem per posar-la al dia.
Actualment estem adaptant la biblioteca a la nova catalogació telemàtica ePèrgam. Per fer-ho estem en la xarxa d’escoles que hi participen. Les fitxes del catàleg són molt complertes i amb el ISBN dels llibres podem accedir al catàleg de les biblioteques de la Diputació i de les altres biblioteques ePèrgam2 i afegir les dades al nostre catàleg. Aquest treball en xarxa ens facilita molt la feina. Amb tot i això, és una feina molt laboriosa.
En aquest moment tenim catalogats uns 1275 llibres ; d’aquests uns 170 els vam recuperar de l’anterior catàleg telemàtic Pèrgam.

.Catàleg:
Podeu entrar al nostre catàleg clicant l’icona de ” La nostra biblioteca ePèrgam” d'aquesta pàgina o la mateixa icona amb el nom CONSULTA DEL NOSTRE CATÀLEG ePÈRGAM , a la columna d'enllaços d'aquest bloc. Cal que al mòdul de les Biblioteques  ePèrgam2  cerqueu l’Escola Mossèn Cinto (Folgueroles) i cliqueu l’enllaç. Podeu fer consulta i cerca sobre llibres, autors, editorials, veure els llibres recomanats… Endavant!.Fons bibliogràfic:
Articles amb l'etiqueta de comentaris Fons bibliogràfic 


.Formació d'usuari: 


.Història de la nostra biblioteca:
Articles amb l'etiqueta de comentaris La nostra biblioteca