divendres, 10 d’abril del 2015

JOCS FLORALS SANT JORDI 2015

Aquest any els nostres JOCS FLORALS vénen carregats de poesia en totes les seves vessants: rimada, lliure, musicada... .
Els nostres poemes vindran “introduïts o encapçalats” pels que va escriure i interpretar  el cantautor i actor Ovidi Montllor. L’hem escollit en motiu del 20è aniversari de la seva mort i perquè el món cultural català-valencià ha preparat gran quantitat d’actes per recordar-lo i conèixer-lo.
Aprendrem poemes recitats o cantats, escrits per ell mateix o per altres poetes catalans de gran prestigi,que l’Ovidi també va musicar.

Amb tot això ja tindrem una base per atrevir-nos a escriure.i posar-nos a jugar amb el llenguatge i la llengua tot fent rimar, o senzillament sonar o musicar les paraules. El tema és lliure, així com el número de versos i les estrofes.
                 
Lema:         "Tenim molt per dir
                   i us ho volem oferir"


Flor Natural pel millor poema de cada classe, pels alumnes de Primària.

Flor Natural per cada classe d' Educació Infantil, pel dibuix més poètic o els rodolins més aconseguits. El premi és col•lectiu.

El veredicte i lliurament de premis tindrà lloc  el dia de Sant Jordi, a la tarda, als Jardins de Can Dachs o bé al gimnàs de l’escola en cas de males condicions meteorològiques.
Les obres premiades seran publicades al bloc de l’escola.




Bases:
- Els originals han de ser inèdits. Els poemes han de ser en llengua catalana.
- Els treballs escrits, només per una cara, s'han de presentar en DIN-A4.
- Els treballs a Primària, es presentaran amb el títol al principi i el signaran  amb un pseudònim i nom del curs al final.
- Cada tutor elaborarà un llistat amb els alumnes de la seva classe i el pseudònim corresponent que es lliurarà al Jurat en un sobre tancat conjuntament amb els treballs.
- El termini de presentació dels originals serà el divendres, 10 d'Abril , al despatx de direcció.

El Jurat estarà format per les mestres: Anna Ausió, Jordi Corrius, Carme Donadeu, Lídia Garriga, Montse Lahoz, Irene Llavayol, Núria Martínez, Eva Pareja, Mariona Serra, Sandra Tapia, Roser Tió, Assumpta Tuneu.

Pel veredicte final la trobada del jurat serà el dia 20 d’abril a 2/4 d’1 del migdia.

2 comentaris: