dijous, 13 de febrer del 2014

PREPAREM ELS JOCS FLORALS

Aquest curs aprofitarem els jocs florals per treballar la prosa.

Tenint en compte que durant el 2013 va fer 70 anys de la primera publicació de “El petit príncep”, i que aquest 2014, fa 70 anys de la mort de Saint-Exupéry, hem trobat una bona excusa  per portar aquesta petita i deliciosa història a les aules, i a partir d’aquí,  ens entrenarem com a narradors explicant les nostres pròpies aventures, contes o simplement anècdotes personals o inventades.




Tema : lliure

Modalitat : prosa i creació pròpia

Premis

Flor Natural per la  millor narració de cada classe, pels alumnes de Primària.

Flor Natural per cada classe d' Educació Infantil, pel dibuix més prosaic o els rodolins més aconseguits. El premi és col·lectiu.


El veredicte i lliurament de premis tindrà lloc el dia de Sant Jordi, a la tarda, als Jardins de Can Dachs o bé al gimnàs de l’escola en cas de males condicions meteorològiques.

Una selecció de les obres premiades seran publicades en el número extraordinari de la revista escolar DE TOTS COLORS,  del 14 de maig de 2014, amb motiu de la Setmana Verdaguer.

Bases:

- Els originals han de ser inèdits. I els textos en llengua catalana.

- Els treballs escrits s'han de presentar en DIN-A4, en una sola cara.

- L’extensió no pot ser superior a 3 fulls, amb un màxim de 35 línies per full.

- El cos de la lletra ha de ser Arial 12.

- Els treballs a Primària, es presentaran amb el títol al principi i el signaran  amb un pseudònim i nom del curs al final.

- Cada tutor elaborarà un llistat amb els alumnes de la seva classe i el pseudònim corresponent que es lliurarà al Jurat en un sobre clos conjuntament amb els treballs.

- El termini de presentació dels originals serà el divendres, 28 de març, al despatx de direcció.

El Jurat estarà format per les mestres: Anna Ausió, Carme Donadeu, Lídia Garriga, Montse Lahoz, Núria Martínez, Neus Palomar, Dolors Planas, Mariona Serra, Sandra Tapia, Roser Tió, Assumpta Tuneu.

Pel veredicte final la trobada del jurat serà el dia 10 d’abril a 2/4 d’1 del migdia.
 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada