dimecres, 12 d’octubre del 2011

AMOR I COMUNICACIÓ PARE I FILLA : "MARIA Y YO" DE MIGUEL GALLARDO.

El viaje de María és un curtmeratge dirigit per Miguel Gallardo, dibuixant de còmic,basant-se en el seu llibre María y yo.
Amb el seu mestratge il·lustratiu ens presenta la seva filla Maria, adolescent de 14 anys, amb la seva diferència, l'autisme, i l'amor i la trobada comunicativa, gens fàcil, entre pare i filla.




Coincidint amb el Dia Mundial per la Salut Mental, el programa Versión española de La 2 deTVE, ens va oferir ahir dimarts el documental María y yo sobre el còmic del mateix títol. Pare i filla en són els protagonistes. Ens mostren el seu món , les anades i vingudes entre Barcelona, on viu Miguel, i Las Palmas, on viu Maria amb la mare, les dificultats i un món únic, incomprensible per als altres, acceptat i relatat amb el sentit de l'humor del pare.
És un documental recomenable per a tots, pares, mares, mestres i nens i nenes. I, el col·loqui entre el director de la pel·ícula Félix Fernández de Castro, Miguel Gallardo i la presentadora del programa Cayetana Guillén Cuervo, no us el podeu perdre.
La pel·lícula
El col·loqui
El bloc de Miguel Gallardo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada