dimarts, 21 de juny del 2011

UN ESTIU PER LLEGIR

No ens oblideu, aquest estiu. Ens agradaria que per mitjà d'aquest bloc ens féssiu saber els llibres que llegiu i que us agraden. Va! A veure si fem una llista ben llarga. Tots esteu convidats a recomanar-nos les vostres lectures predilectes.


Començo : He estrenat estiu amb un llibre de poemes. El seu títol Crits, l'autor en Lluís Bové (pare de l'escola). Premiat als Jocs Florals de Montesquiu del 2010. M'agrada.

I més poesia : Com el plomissol de la Joana Raspall. Preciós. Ja sabeu que Joana Raspall escriu especialment per vosaltres, nens i nenes.

5 comentaris:

  1. Una novel·la negra "Ningú no ho sabia" de Mari Jungstedt.Ambientada a l'illa sueca de Gotland, l'autora sap crear l'atmosfera misteriosa i d'intringulis capaç d'enganxar-te a la lectura des del principi.

    ResponElimina
  2. Recomano les anteriors de la Mari Jungstedt, "Ningú no ho ha vist" i Ningú no ho ha sentit" com bé diu la Teresa novel.la negra i típica de Suècia però que enganxa molt.
    Fa uns dies he llegit "El tiempo entre costuras" de María Dueñas, en principi no em feia gaire el pes però al final m'ha agradat.

    ResponElimina
  3. Va, nens i nenes, recomaneu els vostres llibres que nosaltres en recomanem gairebé sempre pels grans.
    Un llibre molt interessant i didàctic "Excuses per no pensar : Com ens enfrontem amb les incerteses de la nostra vida" d'Eduard Punset.

    ResponElimina
  4. Un dels llibres que ens ajuda a entendre el moviment dels indignats i que ens mou a afegir-nos-hi "Reacciona" de l'editorial Aguilar. Deu autors ens donen deu raons per reaccionar davant aquesta crisi econòmica, política i social que estem vivint.

    ResponElimina
  5. I uns quants llibres d'autors catalans:
    Set dies de juliol, una novel·la negra de Jordi Sierra i Fabra. Escrivia cartes al cel, una novel·la negra de Maria Barbal.
    I els apunts de Montserrat Roig sobre l' ofici d'escriptora amb el títol Digues que m'estimes encara que sigui mentida.

    ResponElimina