dimarts, 10 de maig del 2011

EL MÓN GROC , D'ALBERT ESPINOSA.

L' Albert Espinosa que últimament ens ha emocionat amb Polseres vermelles, una sèrie d'èxit de TV3, de la qual n'és guionista, ens descobreix un món fantàstic : el món groc.
El títol d'aquest llibre : EL MÓN GROC si creus en els somnis , es faran realitat. A l'Albert li agraden els títols llargs, és un gran escriptor. La seva última novel·la , de títol llarguíssim també, ha estat la més venuda aquest Sant Jordi, en català i en castellà.
Vull parlar d'aquest món groc que és el que ha inspirat la sèrie que ens agrada tant, Polseres Vermelles. L'Albert ens diu que aquest món groc és el món dels descobriments que va fer durant els deu anys que va estar malalt de càncer. Que és curiós, però la força, la vitalitat i les troballes que es fan quan s'està malalt serveixen també per quan s'està bo, en el dia a dia. El vol compartir amb el lector.
En el llibre reconeixes personatges, frases i moments de la sèrie. Pots descobrir-hi l'Albert en més d'un dels protagonistes. Un món ben dur i difícil del que n'ha estat capaç de crear un món ben especial, en què el desig fa que els somnis es facin realitat i una nova manera de veure l'amistat. Ens parla dels "grocs" , de trobar els nostres grocs, que són aquelles persones que s'encreuen a la nostra vida i que amb una sola conversa poden arribar a fer-la canviar.
Un llibre per ser més positius. Si us ha agradat la sèrie no us el perdeu. Us el recomano.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada