dijous, 13 de gener del 2011

L'ANY MASSAGRAN





El passat dia 7 de Maig de 2010 es celebraven els 100 anys de la publicació, en format fulletó, de la novel·la “Aventures extraordinàries d’en Massagran”, de Josep Ma. Folch i Torres. Vegeu-ne la notícia complerta a Vilaweb/ Diari de l’escola. A través dels enllaços coneixereu el web que la Fundació Folch i Torres posa a disposició de l’escola i dels lectors en general per festejar aquest aniversari.També és molt interessant la guia de recursos de les Biblioteques Públiques de Salt.
Des de la Biblioteca ja vam fer una crida per celebrar-ho com cal durant aquest curs , en que esperem estrenar biblioteca amb tots els ets i uts.
Per conèixer més en Massagran, llegiu que en diu, a la revista Faristol, Ramon Folch i Camarasa, fill de Josep Ma. Folch i Torres i autor dels diferents còmics d'en Massagran que tenim a l'escola.
Consulteu aquí la guia de lectura sobre en Massagran de la nostra biblioteca ePèrgam. Cadascun dels títols dels còmics és actiu, cliqueu i podreu consultar la fitxa del catàleg.
Des de la biblioteca i concretament des del bloc Pensaments al vent hem començat el GRAN CONCURS relacionat amb en Massagran. Des del febrer i fins al maig anirem descobrint qui és en Massagran, qui són els seus amics, a què es dedicava i moltes més coses.
Als i a les alumnes de C. Mitjà i C. Superior se'ls proposa una Cacera del Tresor sobre Massagran des del bloc d'Educació Visual i Plàstica.
La Cacera del Tresor comença a donar fruits i per comprovar-ho , només cal que visiteu el bloc d'Educació Visual i Plàstica, veureu quins powers points.
A més dels Jocs Florals, enguany es convoca un Concurs Extraordinari de Còmic en motiu del Centenari d'en Massagran. Hi poden participar els alumnes de Cicle Mitjà i Cicle Superior.
Els més petits d'Educació Infantil i els alumnes de Cicle Inicial buscaran el Tresor d'en Massagran per l'escola. Aquesta cacera és real. El tresor són les llavors de giri-sil que en Massagran va perdre tot tornant de Pagui-Pagui. Mes informació a Pensaments al vent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada