divendres, 10 de desembre del 2010

LA BIBLIOTECA EPÈRGAM

La nostra és una biblioteca escolar ePèrgam. Aquest nom ve del programa de catalogació dels llibres i diferents materials que formen el contingut de la biblioteca. És també una mediateca perquè aquests materials són diversos i multimedia : llibres, revistes, CD, DVD, làmines, mapes...
Aquest article està encapçalat pel logo de la nostra biblioteca ePèrgam que podeu trobar en un lloc destacat de la columna dreta d'aquest bloc. Amb un clic a la icona entrareu a la pàgina principal de les biblioteques ePèrgam. Nosaltres formem part de les Biblioteques ePèrgam 2, treballem en xarxa i ens ajudem a l'hora de fer el catàleg del nostre fons. Si voleu consultar si tenim algun llibre en concret, ho podeu saber tot cercant l'Escola Mossèn Cinto (Folgueroles) a la llista de les Biblioteques ePèrgam 2. Cliqueu i entreu.
La manera més fàcil de fer la cerca és omplint el camp autor. Poseu primer el cognom i després el nom separat per coma i espai ( exemple : Verdaguer, Jacint). Cal clicar la paraula CERCA i s'obrira una llista amb les obres disponibles de l'autor, si n'hi ha a la biblioteca. Si cliqueu un títol s'obrirà la fitxa del catàleg.
Us convido a fer cerca en el nostre catàleg. Ja tenim uns set-cents llibres catalogats, a veure si trobeu el que cerqueu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada